Kalligráfia szolgáltatások

Egyedi, emlékezetes élmény, ami kiemeli a márkát

HELYSZÍNI KALLIGRÁFIA ÉS KÉZI GRAVÍROZÁS

Számos kalligráfiai szolgáltatást kínálok luxusmárkák és PR-cégek számára, vállalati és influencer eseményekre, hogy életre keltsék rendezvényeiket, és lenyűgöző élményt teremtsenek személyre szabott termékekkel. Papíron, bőrön, üvegen (pl. parfümös)  hagyományos illetve ecsetfilces technikával (a témához illő egyedi tintákkal) vagy gravírozással.

Az üveg és egyéb anyagok kézzel gravírozhatók üzletben vagy rendezvényhelyiségben, egy kis hordozható gép segítségével. Ez gyors és tartós, gyönyörű arany vagy ezüst bevonattal lehet ellátni a végén.
Szezonális és promóciós események (a termékek személyre szabásától az ajándék címkékig vagy díszdobozokig) Egyedi kalligráfiai meghívók és boríték kalligráfia Személyre szabott PR-ajándékcsomagok, amelyek egy extra személyes megjelenést biztosítanak influencereknek és vendégeinek Ültetőkártya kalligráfia és kézzel írt menük Zártkörű rendezvények és egyedi workshopok Vállalati ajándékozás

Ötletek gravírozáshoz

Parfümös üvegek

Borosüvegek

Márvány és kőlapok

Kozmetikumok

Üvegáru, tükrök

Gyertyatartók

pecsetnyomo-kep-2.jpg

VIASZPECSÉTNYOMÓ TERVEZÉS

Stílusos megjelenést adhatsz meghívóknak, leveleidnek egy gyönyörű viaszpecséttel, amelyre személyre szabott mintát gravírozunk.

Vannak már előre megtervezett minták, amit átírunk a Ti kezdőbetűitekkel, de tervezhetünk teljesen újat.

Ha már van saját logód, amit pecsétnyomón szeretnél viszontlátni, küldd el a következő fájltípusok egyikében: JPG, PNG, AI, PDF, EPS. A viaszbélyegző mèrete 25 mm, így a nagyon aprólékos minta elveszhet, ha kétségeid vannak a minőséggel vagy a mérettel kapcsolatban, küldj e-mailt.
A viaszpecsét bélyegző ára 14500 Ft. Átfutási idő: 2-4 hét. Megjegyzés: a fa fogantyú formája a gyártó készletétől függően változhat.

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ/
TÁBLA/
EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK

A meghívó az esküvő első benyomása, ezért tudom milyen fontos a legtöbb párnak! Mivel a lehetőségek száma végtelen, mind az anyagok / forma / betűtípus tekintetében, ezért személyre szabott árajánlatot adok. Kezdeti levelezésünkben az esküvő általános hangulatáról alkotott elképzelését, a dekor esztétikáját szeretném megtudni, egy-egy esküvői meghívó minta alapján már meg tudom határozni a nyomtatási módszert, az elkészítendő darabok költségvetési tartományát.