SZEMÉLYES WORKSHOP

Az átfogó, lépésről lépésre bemutató kalligráfia workshop tökéletes kezdőknek.

Ez a kurzus a ponthegyű tollas kalligráfia alapjainak felépítésére összpontosít – a megfelelő eszközöktől az alapvető kalligráfiai vonásokon át a kis- és nagybetűs ábécé megtanulásáig, a betűk összekapcsolásáig.

Következő időpont:

2023. 04. 30. 10.00-17.00 – Helyszín: Sóskút

Masterclass | Natural Wedding x Toboz Művek

 

2023.04.02. 11.00-14.00 – Helyszín: Bomo Art műhely

 

2023. 04. 01. 10.00-14.00 – Helyszín: Bomo Art műhely

CÉGES CSAPATÉPÍTŐ

Saját workshopjaimon kívül céges csapatépítő tréning keretében is tartok foglalkozásokat, ahol az interaktív kurzus alatt megtanulják a kalligráfia alapjait.

Összehasonlítva a népszerű csapatépítő tevékenységekkel, mint a szabadulószobákkal vagy az élményfestéssel, ami egy egyszeri kellemes élményt ad, a kalligráfia workshopon új készségeket szereznek az alkalmazottak, amit utána otthon gyakorolhatnak tovább. Ráadásul az írás jót tesz az agynak és segíti a tudatos jelenlétet. 🙂
A workshopokat pontosan a vállalat igényeire szabjuk – kiválaszthatja a workshop hosszát, a cége által kívánt konkrét tevékenységeket (pl. üdvözlőkártyák készítése). Minden résztvevő számára biztosítom a munkalapot, professzionális minőségű kalligráfia tollat, tintát, papírokat, kártyákat, borítékokat, elegendő kelléket utána az otthoni gyakorláshoz is.