Karácsonyi üveggömb (fekete)

2 390 Ft

8 CM ÁTMÉRŐJŰ ÜVEGGÖMB, HA NEM KÉRSZ EXTRA KOCKÁS SZALAGOT, AKKOR ALAP, EGYSZÍNŰ SZATÉNSZALAG
MASNIVAL KERÜL KIKÜLDÉSRE. 4-5 DB SZÓ KÉRHETŐ MAXIMUM EGY GÖMBRE, DE LEGSZEBBEN AZ 1-2 SZÓ MUTAT
MÉRETE MIATT. MINDEN GÖMB MELLÉ EGY KARÁCSONYI KÁRTYÁT ADUNK.

Meghosszabbítva, DECEMBER 19.📌 Hétfő éjfélig tudtok gömböket és karácsonyfadíszeket rendelni, az addig leadott rendeléseket még garantáltan megkapjátok postával Karácsonyig! 📬UTÁNA, Budapesti személyes átvételre december 23-ig tudtok leadni rendelést, amit December 24-ig még a Vegan Gardenben (Central Passage, Király u. 8-10, 1061) tudtok átvenni.

 

További kártyák vásárolhatóak külön az alábbi linken: –> AJÁNDÉKKÁRTYA – Quill Budapest

(MAX 4-5 SZÓ)

(FEHÉR/FEKETE/ARANY/EZÜST)

(kraft karton díszdoboz fehér vagy natúr színben, masnival, 10×10 cm átmérőjű, karácsonyi kártyával benne és a dobozon) + 550 Ft

ÍRD BE A SZALAG SORSZÁMÁT (a termék galéria utolsó képén találhatod)

Kategóriák ,

Leírás

Az üveggömbök 8 cm átmérőjűek, ha nem kérsz extra kockás szalagot, akkor alap, egyszínű szaténszalag masnival kerül kiküldésre. 4-5 db szó kérhető maximum egy gömbre, ilyenkor egy része kalligrafikus, másik része nyomtatott az esztétikusabb hatás miatt. De legszebb az 1-2 szó a gömb mérete miatt:) Minden gömb mellé egy karácsonyi kártyát adunk.

DECEMBER 19.📌 Kedd éjfélig tudtok gömböket és karácsonyfadíszeket rendelni, az addig leadott rendeléseket még garantáltan megkapjátok postával Karácsonyig! 📬UTÁNA, Budapesti személyes átvételre december 23-ig tudtok leadni rendelést, amit December 24-ig még a Vegan Gardenben (Central Passage, Király u. 8-10, 1061) tudtok átvenni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karácsonyi üveggömb (fekete)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK